Om Malermestrene AS

 

Malermestrene AS er et malerfirma i Oslo og Akershus som er nyetablert fra årsskiftet 2003 – 2004. Malermestrene Sjur B. Hansen har allikevel lang erfaring fra malerfaget. Som tredje generasjons malermester har jeg vært i faget siden 1980. Min erfaring er både som maler, formann og de seneste årene som mester i egen bedrift.

Jeg har drevet og vil drive med tradisjonelt maler og gulvarbeide både på større byggeprosjekter, rehabiliteringer og i privatmarkedet. Bedriften har også ansatt malere og gulvleggere med lang erfaring fra bygg, rehabilitering og mye serviceoppdrag. Her kan nevnes det nye Rikshospitalet, Regjeringskvartalet R5, sameier og borettslag, næringsbygg og rammeavtaler for det offentlige. Særlig i det siste segmentet har vi lang erfaring med service både for eiendomsbesittere og for kommunale eiendommer både innenfor bydeler i Oslo og for boligbedriften.

Malermestrene har til tider antikvariske arbeider. Disse utføres i samarbeide med Malermester Brenstad som tidligere har vært ansatt hos oss. Våre siste oppdrag på den fronten er Universitetet i Oslo Domus Biblioteca, Domus Akademica og Botanisk Museum.

Vi i Malermestrene ønsker å videreutvikle de arbeidsområdene vi allerede har lang erfaring innenfor samtidig som vi søker nye plattformer sammen med andre yrkesgrupper for å forbedre/forsterke vårt arbeidsomfang. Vi disponerer biler som gjør vår mobilitet vesentlig større enn mange av våre konkurrenters. Alle ansatte har opplæring i servicebehandling av kunder. Dette for å forbedre sine relasjoner til kundene. Dette forsterkes i det at alle har faste egne kunder som har fulgt dem i mange år. Les mer om våre tjenester her.

Vi ønsker at du/dere skal prøve oss.

Ta gjerne kontakt, og vi vil ekspedere dere raskt.

 
Skriv ut